Menu
Your Cart

LA CASA DE LOS AROMAS

Merk: LA CASA DE LOS AROMAS Productcode: 45005
De Peony & Roses Mikado  wordt gekenmerkt door zijn vintage-stijl fles dankzij de reliëfafwerking van de fles en de gouden rand, i het perfect voor het decoreren van elke kamer.Bovendien maken de bloemige aroma's een onweerstaanbare Mikado, de combinatie van pioenrozen en rozen is een voort..
Merk: LA CASA DE LOS AROMAS Productcode: 45012
De Mikado Jazmín & Higo  wordt gekenmerkt door zijn vintage-stijl fles dankzij de reliëfafwerking van de fles en de gouden rand, het is perfect voor het decoreren van elke kamer.Bovendien maken de bloemige aroma's een onweerstaanbare Mikado.De combinatie van de intense en exotische jasmijn ..
Merk: LA CASA DE LOS AROMAS Productcode: 45029
De Lavender & Lilac Mikado wordt gekenmerkt door zijn vintage-stijl zettingsfles dankzij de reliëfafwerking van de fles en de gouden rand, het is perfect voor het decoreren van elke kamer.Lavendel vormt een voortreffelijke combinatie samen met de lila bloem, waardoor een intense geuren ontstaan ..
Merk: LA CASA DE LOS AROMAS Productcode: 45036
De Orange & Lilac Flower Mikado wordt gekenmerkt door zijn vintage-stijl fles, fles met reliëf en gouden rand, hij is perfect voor het decoreren van elke kamer.Bovendien zorgt de combinatie van bloemen- en citrusaroma 's zoals de mediterrane oranjebloesem en limoen...
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4