Menu
Your Cart

Lavender

Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160032
Deze premium kwaliteit Lavender Eau de Toilette-parfum gebruikt alleen de zuiverste natuurlijke oliën voor een onderscheidend, langdurig effect. Tot 96% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerkende klassieke lavendelgeur combineert aromatische tonen van patchouli, musk e..
Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160035
Een hydraterende bodywash met vitamine E om de huid te beschermen met een zacht, luxueus schuim dat de huid reinigt en hydrateert waardoor deze zacht, soepel en subtiel geparfumeerd aanvoelt. Deze douchegel bevat 88% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerkende klassieke..
Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160030
Een lichte, voedende handcrème met sheaboter, vitamine E en B5 die snel in de huid wordt opgenomen om te kalmeren, te verzorgen en te hydrateren, waardoor de handen zacht, soepel, gehydrateerd en subtiel geparfumeerd worden. 97% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerk..
Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160036
Een luxe niet-uitdrogende, vochtinbrengende handwas die zorgt voor een luxe schuim en waardoor de handen schoon, zacht en subtiel geparfumeerd aanvoelen. 90% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerkende klassieke lavendelgeur, combineert aromatische tonen van patchouli, ..
Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160033
Een zacht geurend talkpoeder dat vocht vasthoudt en de huid zijdezacht en subtiel geparfumeerd aanvoelt. Inclusief traditionele zachte puff. 98% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerkende klassieke lavendelgeur, combineert aromatische tonen van patchouli, musk en kamil..
Merk: WOODS OF WINDSOR Productcode: W160034
Deze luxe zeep op plantaardige basis, die karitéboter bevat, wordt fijngemalen met behulp van de beste rauwe ingrediënten om een ​​zacht schuim en een delicate langdurige geur te geven. 98% natuurlijk afgeleide ingrediënten. Vrij van parabenen. Onze kenmerkende klassieke lavendelgeur, combineert a..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6