Menu
Your Cart

Laatste nieuws

(UPDATE 06-04-2023)


BROCHURE WINTER 2022 / VOORJAAR 2023


Onze brochure winter 2022 / voorjaar 2023 kunt u online vinden op deze website. Indien u de brochure per post wenst te ontvangen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar verkoop@thefeelgoodcompany.nl en sturen wij deze per post naar u toe. ARRIVALS LICENTIE & CHARACTER KIDS ASSORTIMENT (VOORJAAR 2023)

Binnenkort komen er nieuwe licentie assortimenten uit van Disney en Mattel waaronder bad & showerproducten van Frozen, Little Mermaid en Barbie evenals make up sets, eau de toilette en lipbalms. Dit gloednieuwe assortiment zal voor vernieuwing en verfrissing zorgen in het schap kids assortiment en is afgestemd op de characters van Disney en Mattel die nu en op korte termijn populair zullen zijn zoals de toekomstige film van Barbie. Alle artikelen zullen vanaf mei / juni 2023 leverbaar zijn en ons verkoopteam informeert u graag hierover.SENCE WELLNESS COLLECTIE (VERWACHT MEI / JUNI 2023)Een gloednieuw assortiment verwenartikelen voor in het bad en in huis. Sence Wellness is een heerlijk concept voor in bad, verzorging voor het lichaam met o.a. een badschuim,  bodybutter en  handzeep en sfeerverhogende producten voor in het huis met een geurkaars en een reed diffuser onderverdeeld in 3 meeslepende geurvarianten Release, Energy en Sleep voor het optimale wellness gevoel. De artikelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd vanaf 2,95 tot 9,95 waardoor door de consument een mix & match aankoop wordt gestimulleerd. Alle artikelen zullen vanaf mei / juni 2023 leverbaar zijn en ons verkoopteam informeert u graag hierover.20 JARIG BESTAAN THE FEEL GOOD COMPANY (2003-2023)


Op ons 20-jarig bestaan van The Feel Good Company zijn wij trots en dankbaar, een mijlpaal die we te danken hebben aan ons team, onze klanten en leveranciers. We willen iedereen bedanken voor hun inzet, bijdrage, klantrelatie, commitment en loyaliteit die in welke vorm dan ook hebben bijgedragen aan onze huidige positie als distributeur, importeur en groothandel die we sinds 2003 hebben opgebouwd en uitgebouwd in de markten waarin wij actief zijn. Later dit jaar zullen wij dit met onze medewerkers vieren en onze klanten verwennen met een presentje. TREATMENTS BODYCARE & HOME COLLECTIE

                      

TREATMENTS® home & bodyproducten is vooral bekend als leverancier van hoogwaardige producten welke gebruikt worden in de toonaangevende wellness & sauna resorts in Nederland. De producten zijn met zorg samengesteld en hebben unieke geuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Alle producten worden in Nederland geproduceerd met de beste en meest veilige ingrediënten. Waar mogelijk zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn alle producten TREATMENTS® compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten worden niet getest op dieren. De consumentenadviesprijzen varieren van € 4,95 tot € 19,95. De concepten van TREATMENTS® zijn inmiddels bij een groot aantal betere drogisten &  parfumerieen conform presentatie op foto's geinstalleerd en ingericht (zie foto). Wordt ook een verkooppunt van dit prachtige merk en voor meer info neem contact met ons op.NIEUW ASSORTIMENT MARTINELIA KIDS BEAUTY GIFTING

            

Het kids beauty merk MARTINELIA is in Nederland  sterk gegroeid afgelopen jaren en is zeer succesvol bij zowel drogisterijketens als speelgoedketens. Het merk is vooral gericht op kids die het leuk vinden om los te gaan met beauty- en verzorgingsproducten. The Feel Good Company heeft tal van nieuwe trendy artikelen van dit hippe merk geintroduceerd met laagdrempelige consumentenadviesprijzen van € 2,95 tot € 9,95 en afgestemd op trends binnen de category kids.  Martinelia is inmiddels niet meer weg te denken als sterk kids beautymerk binnen dit segment en heeft  succesvolle doorverkoopresultaten gerealiseerd. Daarnaast zijn er periodieke introducties zoals het voorjaar van 2023 waar dit merk verder uitgebreid zal worden met zonnebrillen voor de kids en fun accessoires. SAMENWERKING STICHTING JARIGE JOB 


Net als Stichting Jarige Job vindt The Feel Good Company dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren. Vandaar dat wij als vriend aan deze stichting verbonden zijn en steunen wij door middel van een periodieke financiële bijdrage welke voortkomt uit een percentage van de omzet van ons kids assortiment. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de filosofie en doelen van deze stichting. Voor meer informatie www.stichtingjarigejob.nl ORDER ONLINE SYSTEEM


Heeft u zich als detaillist al een account voor bestellingen via www.thefeelgoodcompany.nl ? Registreer en plaats uw bestellingen gemakkelijk online (7 dagen per week, 24 uur per dag).

Indien u de bestelling telefonisch wilt plaatsen, neem dan contact met onze verkoop backoffice via 0172 - 47 91 74 of mail uw bestelling door via verkoop@thefeelgoodcompany.nl.  Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, verwerken wij deze in ons magazijn en verzendklaar gemaakt voor spoedige levering. 

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen bij uw vertegenwoordiger en brengen wij u graag om op de hoogte
van de laatste introducties. Wij zijn er voor al uw vragen en advies !BEURSDEELNAMES 


Door het succes van onze persoonlijke inkoopdagen in onze showroom voor bestaande en nieuwe klanten, hebben wij ervoor gekozen om voorjaar 2023 niet deel te nemen aan beurzen. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom in Alphen aan den Rijn voor de presentatie van onze nieuwe collectie voorjaar / zomer 2023 (eventueel bezoek in avonduren of zaterdag mogelijk). Neem contact met ons op voor een afspraak.


  

VOOR HET LAATSTE NIEUWS VOLG ONS