Menu
Your Cart

Laatste nieuws

(update laatste nieuws 15 juli 2021) 


TREATMENTS BODYCARE & HOME COLLECTIE

                                          


Wij zijn verheugd om u mede te delen dat vanaf 1 januari jl., wij met het Nederlandse wellnessmerk TREATMENTS een distributie partnership hebben afgesloten. TREATMENTS® home & bodyproducten is vooral bekend als leverancier van hoogwaardige producten welke gebruikt worden in de toonaangevende wellness & sauna resorts in Nederland. De producten zijn met zorg samengesteld en hebben unieke geuren en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

TREATMENTS® streeft ernaar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer tot leven te wekken. Ontdek deze eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellnessbehandelingen. Waan u voor even in een andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Bolivia. Het assortiment bestaat o.a. uit een showermousse, badolie, bodybutter, bodylotion, geurstokjes, geurkaars, scrubzout en andere heerlijke producten met consumentenadviesprijzen varierend van € 4,95 tot € 14,95 voor de bodyproducten en home producten tot € 17,95.

Alle producten worden in Nederland gemaakt met de beste en meest veilige ingrediënten. Waar mogelijk zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn alle producten TREATMENTS® compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Onze producten worden niet getest op dieren. De consumentenadviesprijzen varieren van € 4,95 tot € 14,95 voor de bodyproducten en home producten tot € 17,95. 

De eerste concepten van TREATMENTS® zijn inmiddels bij een aantal betere drogisten &  parfumerieen conform presentatie op foto's geinstalleerd en ingericht (zie foto).NIEUWE ARTIKELEN KIDS MERK MARTINELIA

  

Het kids beauty merk MARTINELIA is in Nederland en Belgie sterk gegroeid afgelopen jaren. Vooral het assortiment kids lipbalms met fun characters zoals Unicorn zijn zeer succesvol bij zowel drogisterijketens als speelgoedketens. Het merk is vooral gericht op tieners die het leuk vinden om los te gaan met beauty- en verzorgingsproducten. The Feel Good Company heeft tal van nieuwe trendy artikelen van dit hippe merk geintroduceerd met laagdrempelige consumentenadviesprijzen van € 2,95 tot € 4,95. het assortiment kan ook geleverd worden in een representatieve display om op de winkelvloer het merk MARTINELIA extra attentiewaarde te geven. Voor aankomend jaar zal het assortiment verder uitgebreid worden en zullen er online tal van marketingactiviteiten gedaan worden om het merk MARTINELIA sterker onder de doelgroep bekender te maken. LICENTIE KIDS DISNEY & MARVEL (NIEUW !) 


Terug in ons assortiment zijn de licentie artikelen van o.a. Frozen, Mickey Mousse, Avengers Superman en Batman. Vanaf heden leverbaar met weer een uitgebreid assortiment van deze populaire characters van o.a. Disney en Marvel. De consumentenprijzen varieren van € 2,95 tot € 6,95 en hebben altijd goede doorverkoopresultaten. Vraag uw vertegenwoordiger naar dit assortiment of neem contact met ons op.GORI ITALIAANSE HANDGEMAAKTE ZEPEN (NIEUW !)


De traditionele Italiaanse zepen GORI zijn weer terug in ons assortiment welke uitgevoerd in verleidelijke geuren en onderscheiden zich door de puurheid van de ingredienten welke rechtstreeks uit de natuur van Toscane komen. De natuurlijke ingredienten zorgen ervoor dat de huid zijdezacht aan voelt door de formule op basis van olijfolie en sheabutter. Er wordt geproduceerd volgens alom oude productietechnieken met veelal originele ketels en machines sinds het begin van de vorige eeuw waardoor de originele hardheid en geur gewaarborgd is. De authentieke zepen van Gori zijn in Toscane en ver daarbuiten bekend door de uitstekende kwaliteit en optimale geurbeleving. De zepen zijn met de hand vervaardigd en hebben een duurzame verpakking. Vanaf heden uit voorraad leverbaar. VRIENDEN VAN STICHTING JARIGE JOB


Net als Stichting Jarige Job vindt The Feel Good Company dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren. Vandaar dat wij als vriend aan deze stichting verbonden zijn en steunen wij door middel van een periodieke financiele bijdrage welke voortkomt uit een percentage van de omzet van ons kids assortiment. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de filosofie en doelen van deze stichting. Voor meer informatie www.stichtingjarigejob.nl ORDER ONLINE SYSTEEM


Heeft u zich als detaillist al een account voor bestellingen via www.thefeelgoodcompany.nl ? Registreer en plaats uw bestellingen gemakkelijk online (7 dagen per week, 24 uur per dag) !

Indien u de bestelling telefonisch wilt plaatsen, neem dan contact met ons op telefoon 0172 - 47 91 74 voor Nederland en vanuit Belgie 0031 172 - 47 91 74 of via de mail verkoop@thefeelgoodcompany.nl.  Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, verwerken wij deze in ons magazijn en verzendklaar gemaakt voor spoedige levering. 

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen bij uw vertegenwoordiger en brengen wij u graag om op de hoogte
van de laatste introducties. Wij zijn er voor al uw vragen en advies !ANNULERING BEURSDEELNAMES VANWEGE CORONAVIRUS 


Door de aanhoudende situatie rondom het Covid-19 virus en de daaruit voortvloeiende beperkingen zullen wij niet deelnemen met onze stand aan retail-en inkoopbeurzen. Echter nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Alphen aan den Rijn voor de presentatie van ons bestaande en nieuwe assortiment (eventueel bezoek in avonduren en zaterdag mogelijk). Conform de huidige RIVM-richtlijnen alleen op afspraak en maximaal 2 personen per bezoek in onze showroom. Neem contact met ons op voor een afspraak.


PRIVAT LABEL 

Sinds een aantal jaren hebben wij buiten ons assortiment een privat label standaardassortiment welke u kunt voorzien van een eigen naam en logo of label met merknaam. Dankzij externe flexibele productielijnen zijn wij in staat om al lage aantallen te produceren en snelle levertijden te realiseren. Voor meer informatie en advies bel ons via 0172 - 47 91 74 of via mail verkoop@thefeelgoodcompany.nl


  

VOOR HET LAATSTE NIEUWS VOLG ONS