Menu
Your Cart

laatste nieuws & arrivals

(BIJGEWERKT 24-06-2024)VERNIEUWDE ONLINE BESTELPORTAAL 


Via onze vernieuwde bestelportaal heeft u als klant direct inzicht in het up-to-date assortiment, kunt u overzichtelijk zien of bestelde artikelen op voorraad zijn en worden de orders nog sneller verwerkt. Ook zal deze vernieuwde versie voor elke apparaat gebruiksvriendelijker zijn of u nu via mobiel, tablet of vaste computer uw bestelling doet en  kies uw bestelmoment, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Ga naar www.thefeelgoodcompany.nl en vraag uw persoonlijke inlogcode aan.

Naast dit nieuwe bestelportaal hechten wij groot belang aan ons persoonlijk contact en hechte relatie met onze klanten zoals u het wenst: 

  • * digitaal door contact op te nemen via e-mail verkoop@thefeelgoodcompany.nl; 

  • * telefonisch voor onmiddellijk advies, het opvragen van de status van uw bestelling, het plaatsen van een bestelling of andere vragen; 

  • * vertegenwoordigersbezoek voor advies, het presenteren van bestaande en nieuwe assortimenten, het plaatsen van een bestelling of andere vragen;  


    Wel willen wij u verzoeken om zo veel mogelijk uw orders en vragen te blijven mailen. Zo kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken en voorkomen we dat

    een order onjuist wordt genoteerd. Bedankt voor uw medewerking!MINIONS 4 (LEVERBAAR VANAF AUGUSTUS 2024)Ze zijn terug voor meer avonturen: Gru, de Minions en de meiden zijn terug in Despicable Me 4 (MINIONS 4) welke in de landelijke bioscopen zullen draaien vanaf juli a.s. De grootste schurk van de cinema is terug in een vierde opus, Gru en zijn minions zijn terug in de bioscoop voor een nieuw avontuur dat net zo gek is als altijd. Uiteraard zal hier ook in merchandising een succesvolle verkoop worden verwacht.

The Feel Good Company introduceert gelijktijdig met het verschijnen van de film een leuk assortiment verzorgingsproducten MINIONS voor de kids. Het assortiment karakteriseert zich door een hoog fun gehalte door de opvallende en sprekende verpakkingen als commerciele spin off met herkenbare characters van de film. De artikelen zijn vanaf augustus a.s. leverbaar.

Vanaf het verschijnen met de eerste MINIONS film in 2015 zijn gelijkwaardige artikelen met zeer goede verkoopresultaten door ons verkocht en zien we een afzetpiek tijdens het verschijnen van een nieuwe filmeditie. Met dit nieuw vormgegeven assortiment met trendy prints & designs verwachten wij ook met de lancering van deze nieuwe film een succesvolle verkoop te realiseren. Vanaf mei a.s. kunt u via onze bestelportaal de artikelen met de voorverkoop bestellen of vraag uw vertegenwoordiger naar dit assortiment.


LICENTIE & CHARACTER KIDS ASSORTIMENT 

De nieuwe licentie assortimenten van Disney en Mattel waaronder bad & showerproducten van Frozen, Little Mermaid en Barbie evenals make up sets, eau de toilette en lipbalms zijn  uit voorraad leverbaar. Dit assortiment met een uitstekende doorverkoop wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe licenties zoals voor 1e kwartaal 2024 gepland zal zijn met o.a. The Lion King. De nieuwe artikelen zullen steeds voor verfrissing zorgen in het schap kids assortiment en zijn afgestemd op trends, de laatste films en Tiktok rages. Eind 2024 / begin 2025 verwachten we de assortimenten van nieuwe licenties van o.a. Stitch en Smurfen.


SENCE WELLNESS COLLECTIE 


Sinds de introductie van SENCE OF WELLNESS groeit het aantal verkooppunten dagelijks. Een heerlijk verwenconcept voor in bad, onder de douche en verzorging voor het lichaam met o.a. een showermousse,  badschuim,  bodybutter en handzeep voor het optimale wellnessgevoel. Daarnaast bestaat het assortiment uit sfeerverhogende producten voor in het huis met een geurkaars en een reed diffuser onderverdeeld in 3 meeslepende geurvarianten Release, Energy en Sleep. Vanaf begin juni a.s. zullen 2 nieuwe serie's toegevoegd worden namelijk Embrace en Energise For Men (deze zijn geintergreerd in bijgaande afbeelding van het concept).  De artikelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd vanaf 2,95 tot 9,95 waardoor voor de consument een mix & match aankoop wordt gestimuleerd.  Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar zijn en ons verkoopteam informeert u graag hierover.


ONTDEK DE NIEUWE MlDlS SPA & HOMECOLLECTIE 

                    

Onlangs hebben wij ook het concept van MlDlS SPA & HOME COLLECTIE geintroduceerd. Een assortiment vol heerlijke & luxe verwenproducten uitgevoerd in optimale kwaliteit, rijk aan natuurlijke verzorgende ingredienten en meeslepende geuren verzameld uit alle werelddelen.  Het assortiment is divers en heeft een frisse en aantrekkelijke uitstraling in het schap of maak gebruik van de verrijdbare metalen display die kosteloos bij opname van het merk wordt meegeleverd. Inmiddels hebben tal parfumerieen, drogisterijen en cadeaushops dit nieuwe merkconcept weten te waarderen en opgenomen in hun assortiment. 


20 JARIG BESTAAN THE FEEL GOOD COMPANY (2003-2023)


Op ons 20-jarig bestaan van The Feel Good Company zijn wij trots en dankbaar, een mijlpaal die we te danken hebben aan ons team, onze klanten en leveranciers. We willen iedereen bedanken voor hun inzet, bijdrage, klantrelatie, commitment en loyaliteit die in welke vorm dan ook hebben bijgedragen met het bereiken van deze mijlpaal sinds 2003. 

We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en danken u in het bijzonder als klant!


NIEUWE GEURLIJNEN TREATMENTS BODYCARE & HOME COLLECTIE 


TREATMENTS body & home collectie zal binnenkort uitgebreid worden met THE ELEMENTS COLLECTION welke in 3 verschillende geurvarianten uitgevoerd zal worden in een luxe trendy verpakking. De verleidelijke geurcombinaties zijn een weldaad voor lichaam en geest. Alle artikelen zijn direct leverbaar. 
NIEUW ASSORTIMENT MARTINELIA KIDS BEAUTY GIFTING        

    

Het kids beauty merk MARTINELIA is in Nederland  sterk gegroeid afgelopen jaren en is zeer succesvol bij verschillende retailers in Nederland en Belgie. Het merk is vooral gericht op kids die het leuk vinden om los te gaan met beauty- en verzorgingsproducten. The Feel Good Company heeft tal van nieuwe trendy artikelen van dit hippe merk geintroduceerd met laagdrempelige consumentenadviesprijzen van € 2,95 tot € 8,95 en afgestemd op trends binnen de category kids.  Martinelia is inmiddels niet meer weg te denken als sterk kids beautymerk binnen dit segment en heeft  succesvolle doorverkoopresultaten gerealiseerd. Het merk heeft jaarlijks tal van vernieuwingen in het assortiment en kunt u terugvinden in onze nieuwe brochure 2024 / '25 welke direct uit voorraad leverbaar is.SHAUSA TOILETTASSEN COLLECTIE 


Het gerenommeerde merk SHAUSA, marktleider is in Spanje in toilettassen, is weer terug op de Nederlandse markt. The Feel Good Company heeft onlangs de exclusieve distributie verkregen voor deze modieuze collectie uitgevoerd in trendy kleuren, stijl en prints daarnaast is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en worden alle modellen in Europa geproduceerd. Van kleine make up tasjes up tot de grotere formaten om al je toiletartikelen in op te bergen. Tweemaal per jaar komt er een nieuwe collectie uit en is de collectie laagdrempelig geprijsd voor de consument vanaf € 7,95 voor een make up tasje tot aan € 29,95 voor de XXL modellen. De gehele collectie is leverbaar vanaf medio maart a.s. en vraag uw vertegenwoordiger naar dit assortiment. Zie ook www.shausa.esSAMENWERKING STICHTING JARIGE JOB 


Net als Stichting Jarige Job vindt The Feel Good Company dat ieder kind zijn verjaardag moet kunnen vieren. Vandaar dat wij als vriend aan deze stichting verbonden zijn en steunen wij door middel van een periodieke financiële bijdrage welke voortkomt uit een percentage van de omzet van ons kids assortiment. Wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de filosofie en doelen van deze stichting. Voor meer informatie www.stichtingjarigejob.nl TRENDZ NAJAARSBEURS 2024


U kunt onze stand bezoeken op de TRENDZ beurs te Gorinchem tijdens de najaarsbeurs van 25 t/m 27 augustus a.s. waar we onze najaars & kerstcollectie 2024 zullen presenteren. Ons team verwelkomt u graag en zijn we er voor u voor advies en / of kunt u ook direct uw bestelling plaatsen. 

Ook kunt u het gehele jaar door onze up-to date collectie bekijken in onze showroom te Alphen aan den Rijn waar we u graag voor uitnodigen. Neem contact met ons op voor een afspraak en verwelkomen u graag waarbij eventueel bezoek in avonduren of zaterdag ook mogelijk is. VOOR HET LAATSTE NIEUWS VOLG ONS