Menu
Your Cart

Ons bedrijf (inactief)


HET BEDRIJF

The Feel Good Company is een gerenommeerde importeur, producent en distributeur gespecialiseerd in een breed assortiment premium bad- en bodycare merken en een gevarieerd assortiment met een hoog fun & cadeau gehalte waaronder:
* bath fun artikelen zoals douchegels, badschuim, badbruisballen en zepen;
* exclusieve verzorginsgmerken zoals o.a. Vandini, Grace Cole, Woods of Windsor;
* geschenksets,  (mini) parfums & beauty accessoires
* kids badfun & licentie artikelen van o.a. Disney en Marvel
 

ACTIVITEITEN
The Feel Good Company is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf opgericht in 2002 en bestaat uit een ervaren en gemotiveerd team medewerkers werkzaam in verkoop, backoffice, administratie en magazijn & logistiek. Wij beleveren vanuit ons eigen magazijn in Alphen aan den Rijn meer als 1.000 winkels in Nederland en België met een roulerend assortiment welke bestaat  uit meer dan 1.500 verschillende artikelen. Het aansprekend klantportfolio met een fijnmazig distributienetwerk is zeer divers en operationeel in verschillende markten zoals drogisterij- en parfumerie, kadowinkels & giftshops van o.a. ziekenhuizen, vakantieparken en luchthavens. Ook beleveren wij de kwalitatieve retailers & grootwinkelbedrijven. Wij zijn tevens EDI ingericht en MCDD gecertificeerd.


FORMULE
Onze formule is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk compleet en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak.
 

ONDERSCHEIDEND ASSORTIMENT
Wij onderscheiden ons door een zeer gevarieerd kwalitatief en uitgebreid assortiment met exclusieve concepten met periodieke vernieuwingen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is het assortiment marge-technisch interessant voor onze afnemers met een zeer toegankelijk prijsniveau voor de consument. Ontdek onze merken welke een toegevoegde waarde hebben als exclusief assortiment met een een hoog impuls karakter.

CONTINUÏTEIT 
Ons portfolio unieke merken en het onderscheidend karakter van ons assortiment hebben geleid tot succesvolle verkoopresultaten binnen retail. Door onze pro actieve houding richting zowel afnemers als leveranciers, zijn langdurige partnerships met continuïteit gewaarborgd en realiseren wij een jaarlijkse groei.