Menu
Your Cart

Over ons

Het bedrijf 

The Feel Good Company is een bekende landelijk opererende importeur / groothandel op het gebied van bad- en beautyproducten. Het assortiment bevat o.a. de volgende productgroepen: body- & home care, bad & fun, kids beauty en beauty accessoires.  Het complete aanbod kenmerkt zich door een mooie merkenmix voor retail met een hoog verwen-, cadeau- & impulsgehalte geselecteerd op basis van onze filosofie "creating fun and happiness in beauty & personal care". 


Activiteiten 

Sinds de oprichting in 2002 voert The Feel Good Company als familiebedrijf een breed assortiment van circa 1.500 verschillende artikelen welke direct geleverd worden aan de retail. Vanuit het kantoor met eigen bulkmagazijn in Alphen aan den Rijn en vanuit een extern pick-order magazijn in Breda, beleveren wij zelfstandige winkels en bekende grootwinkelbedrijven zoals drogisterij & parfumerie, home-, gift- & deco winkels, speelgoedwinkels en tuincentra door de gehele Benelux.  


Formule

De formule van The Feel Good Company is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak. Wij gaan voor kwaliteit en dat is ook terug te zien in ons assortiment.


Team

Onze enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke periodieke wisselende assortiment, het inspelen op de behoeften van onze klanten, snelle en correcte leveringen van goederen en door het actief meedenken met klanten. 


Continuïteit

Ons sterke assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een onderscheidend karakter, periodieke vernieuwingen en een uitgekiend prijsniveau. Door onze pro actieve houding naar zowel onze afnemers als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuïteit gewaarborgd blijft.