Menu
Your Cart

Over ons

Het bedrijf 

The Feel Good Company is een bekende importeur, distributeur en producent van een breed & gevarieerd assortiment van bad-, shower-  & bodycare artikelen, badfun artikelen, kids beauty artikelen (licentie & character), mini geuren, giftsets en beauty accessoires. Het assortiment kenmerkt zich door een aantal mooie merken met een hoog verwen-, cadeau- & impulsgehalte geselecteerd op basis van onze filosofie "creating happiness in beauty & personal care". 

Activiteiten 

Sinds de oprichting in 2002 als familiebedrijf voert The Feel Good Company een breed assortiment van circa 2.000 verschillende artikelen met periodieke vernieuwingen en innovaties onderverdeeld in een aantal (niche)merken en productgroepen. Vanuit het eigen magazijn in Alphen aan den Rijn en vanuit een extern magazijn in Breda, beleveren wij zelfstandige winkels en bekende grootwinkelbedrijven van gedifferentieerd klantportfolio binnen drogisterij & parfumerie, cadeauwinkels, speelgoedwinkels en home-deco van o.a. vakantieparken, ziekenhuizen en luchthavens in Nederland en Belgie. 

Formule

De formule van The Feel Good Company is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak.

Team

Onze enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke periodieke wisselende assortiment, inspelen op de behoeften van onze klanten, snelle en correcte leveringen van goederen en door het actief meedenken met klanten. 

Continuiteit

Ons sterke assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, onderscheidend karakter en een uitgekiend prijsniveau richting consument. Door onze pro actieve houding naar zowel onze afnemers als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuiteit in leveringen van collecties met periodieke vernieuwingen gewaarborgd zijn.