Menu
Your Cart

over ons

Het bedrijf 

The Feel Good Company is een bekende landelijk opererende distributeur, importeur en groothandel van een gevarieerd en breed assortiment in bad-, body- & douche, lifestyle & home, licentie artikelen, giftsets en parfums. Het complete aanbod kenmerkt zich door een mooie merkenmix voor retail met een hoog cadeau- & impulsgehalte onderverdeeld in verschillende productgroepen. Al meer als 20 jaar zijn wij een betrouwbare en volwaardige B2B leverancier en is de visie van The Feel Good Company sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak. 

Sinds de oprichting in 2003 door Edwin en Astrid Lapre voert The Feel Good Company samen met een gedreven team een breed assortiment van circa 2.000 verschillende artikelen welke direct geleverd worden aan retailkanalen met een passend en exclusief assortiment voor elke winkel in Nederland en Belgie. Vanuit het kantoor met eigen bulkmagazijn in Alphen aan den Rijn en vanuit een extern pick-order magazijn in Breda, beleveren wij o.a. grootwinkelbedrijven en zelfstandige retailers welke operationeel zijn in drogisterij & parfumerie, home-, gift- & deco winkels, speelgoed, vakantieparken, ziekenhuiswinkels, tuincentra en high traffic locaties binnen fysieke retail. 

Continuïteit

Ons sterke assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een onderscheidend karakter met een hoog impuls aankoop karakter, periodieke vernieuwingen en een uitgekiend prijsniveau. Door onze pro actieve houding naar zowel onze afnemers als naar onze zorgvuldige geselecteerde leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuïteit in assortimenten en leveringen naar afnemers gewaarborgd blijft. The Feel Good Company volgt actuele trends en thema's zodat we klanten kunnen blijven inspireren en verrassen met bijzondere niche merken en kwalitatieve assortimenten welke veelal op exclusiviteitsbasis wordt gedistribueerd.  

Team

Met ons enthousiaste en ervaren team zorgen wij ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke periodieke wisselende assortiment, het inspelen en meedenken met onze klanten, correcte leveringen en een goede aftersales. Voor meer informatie over ons assortiment of over ons als leverancier, vertegenwoordigersbezoek of wilt u online  ons assortiment bekijken en / of uw bestelling plaatsen, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.