Menu
Your Cart

Over ons

Het bedrijf
The Feel Good Company is een gerenommeerde importeur, distributeur en producent van een breed & gevarieerd assortiment van bad-, shower-  & body care artikelen, badfun artikelen, kids beauty artikelen (licentie & character), mini geuren, giftsets en beauty accessoires met een hoog cadeau & impulsgehalte geselecteerd met onze filosofie "creating happiness in beauty".

Activiteiten
Sinds de oprichting in 2002 als familiebedrijf voert The Feel Good Company een breed assortiment van circa 2.000 artikelen met periodieke vernieuwingen en innovaties onderverdeeld in een aantal sterke (niche)merken en productgroepen. Vanuit het eigen magazijn in Alphen aan den Rijn en een extern magazijn in Breda, beleveren wij meer dan 1.000 verkooppunten van een aansprekend en gedifferentieerd klantportfolio zoals drogisterij & parfumerie, kadowinkels, speelgoedwinkels en giftshops van o.a. vakantieparken, ziekenhuizen en luchthavens. Ook beleveren wij een aantal toonaangevende retailers welke operationeel zijn in drogisterij & parfumerie, speelgoed en lifestyle in de Benelux.

Formule
De formule van The Feel Good Company is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak.

Team
Onze enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke assortiment, inspelen op de behoeften van onze klanten, snelle en correcte leveringen van goederen en door het actief meedenken met klanten. 

Continuiteit
Ons uitgekiende assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, onderscheidend, kwalitatief sterk en een laagdrempelig prijsniveau richting consument welke hebben geleid tot succesvolle verkoopresultaten binnen retail. Door onze pro actieve houding naar zowel onze klanten als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuiteit in  leveringen en collecties met periodieke vernieuwingen gewaarborgd zijn.