Menu
Your Cart

Over ons

Het bedrijf
The Feel Good Company is een gerenommeerde producent, importeur en distributeur van een breed & gevarieerd assortiment in bad-, shower-  & body care artikelen, badfun artikelen, kids artikelen (licentie & character), geuren, giftsets en beauty accessoires met een hoog cadeau & impulsgehalte geselecteerd met onze filosofie "creating happiness in beauty".

Activiteiten
Sinds de oprichting in 2002 als familiebedrijf, voert The Feel Good Company een breed assortiment van circa 3.000 artikelen met periodieke vernieuwingen en innovaties onderverdeeld in een aantal sterke (niche)merken en productgroepen. Vanuit het eigen magazijn in Alphen aan den Rijn beleveren wij meer dan 1.000 klanten van een aansprekend en gedifferentieerd klantportfolio welke operationeel zijn in drogisterij & parfumerie, kadowinkels, giftshops van o.a. ziekenhuizen, vakantieparken en luchthavens evenals de toonaangevende kwalitatieve grootwinkelbedrijven in Nederland en Belgie.

Formule
De formule van The Feel Good Company is sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak.

Team
Een team van enthousiaste en gedreven medewerkers zorgt ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke assortiment, inspelen op de behoeften van onze klanten, snelle en correcte leveringen van goederen en een uitstekende service.

Continuiteit
Ons uitgekiende assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, onderscheidend, kwalitatief sterk en een laagdrempelig prijsniveau richting consument welke hebben geleid tot succesvolle verkoopresultaten binnen retail. Door onze pro actieve houding zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen gewaarborgd.