Menu
Your Cart

Over ons

Het bedrijf 

The Feel Good Company is een bekende landelijk opererende distributeur, importeur en groothandel van een gevarieerd en breed assortiment bodycare-,  bad & fun, kids  & home producten.  Het complete aanbod kenmerkt zich door een mooie merkenmix voor retail met een hoog cadeau- & impulsgehalte. Ons assortiment wordt geselecteerd op basis van onze filosofie "creating fun and happiness in beauty & personal care". 


Activiteiten 

Vanaf 2003 voert The Feel Good Company als familiebedrijf een breed assortiment van circa 1.000 verschillende artikelen welke direct geleverd worden aan retailkanalen in Nederland en Belgie. Vanuit het kantoor met eigen bulkmagazijn in Alphen aan den Rijn en vanuit een extern pick-order magazijn in Breda, beleveren wij kanalen zoals drogisterij & parfumerie, home-, gift- & deco winkels, speelgoedwinkels, vakantieparken en tuincentra.


Formule

Al 20 jaar als betrouwbare leverancier is de visie van The Feel Good Company sterk en helder: Wij bieden retail een perfecte mix van een sterk en onderscheidend assortiment, gezonde marges en een servicegerichte visie met een conceptmatige aanpak. Wij gaan voor kwaliteit en dat is ook terug te zien in ons assortiment.


Continuïteit

Ons sterke assortiment kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een onderscheidend karakter, periodieke vernieuwingen en een uitgekiend prijsniveau. Door onze pro actieve houding naar zowel onze afnemers als naar onze leveranciers, zijn langdurige partnerships en samenwerkingen ontstaan waardoor continuïteit gewaarborgd blijft.


Team

Onze enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen ervoor dat het onderscheidende assortiment samengaat met onze pro actieve houding richting onze afnemers. The Feel Good Company heeft een goede reputatie door het sterke periodieke wisselende assortiment, het inspelen op de behoeften van onze klanten, correcte leveringen van goederen en door het actief meedenken met klanten. Voor meer informatie over ons assortiment of over ons als leverancier, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.