Menu
Your Cart

Retail en schappenplannen

Afgelopen jaren hebben wij de samenwerking met onze afnemers verder ontwikkeld door analyses om te zetten naar een aantal modules en schappenplannen.
Hierdoor wordt de doorverkoop van het assortiment gestimuleerd wordt door schappresentaties met een optimaal assortiment in prijsklasse, prijsopbouw en trends. En door onze handige schappenplannen weet u zeker dat u werkt met de meest ideale presentatie en door frequente aanpassingen zal  het schap en assortiment de aandacht krijgen die het verdient !

Inmiddels gingen  meer als 550 winkels u voor door deze werkwijze te implementeren door een gezamenlijke samenstelling van een onderscheidende en renderend assortiment die steeds door ontwikkeld wordt door ons met de benodigde updates.
 

Daarnaast hebben wij  een breed en gevarieerd assortiment fun-, cadeau- en randassortiment zoals beauty accessoires, geschenksets, kids artikelen en badfun producten 
een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze artikelen zijn tevens als concept voor het schap leverbaar.

Ons vertegenwoordigersteam adviseert u graag of bel ons op kantoor voor een afspraak in onze showroom via Astrid Lapre bereikbaar via telefoonnummer 0172 - 47 91 74  

text