Menu
Your Cart

VANDINI

VANDINI

Bij VANDINI geloven we in verwenmomenten die ons kunnen veranderen.
Dit exclusieve merk is met veel passie en knowhow ontwikkeld om dagelijkse lichaamsverzorging in zeer speciale persoonlijke momenten om te zetten. Het geeft een gevoel van luxe in onze dagelijkse rituelen door de unieke en exclusieve geuren vermengd met verwennende, recepturen en bloemenextracten.
VANDINI is leverbaar in 6 meeslepende geurvarianten en bestaat uit diverse producten voor jouw dagelijkse natuurlijke verzorging.
Merk: VANDINI Productcode: 44340070
VANDINI ENERGY douchegel met oranjebloesemgeur brengt uw zintuigen tot leven. De voedende formule met oranjebloesemwater, waardevolle babassu-olie en ENERGY-complex met stimulerende sinaasappelolie behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Voor een merkbaar levendige huid...
Merk: VANDINI Productcode: 44340090
ANDINI ENERGY bodylotion met oranjebloesemgeur stimuleert uw zintuigen. De voedende formule met oranjebloesemwater, waardevolle babassu-olie en ENERGY-complex met sinaasappelolie en sheaboter wordt snel opgenomen en optimaliseert de natuurlijke vochtbalans van de huid...
Merk: VANDINI Productcode: 44340110
De stimulerende VANDINI ENERGY Handcrème met oranjebloesemgeur voor merkbaar verzorgde handen. De snel absorberende formule met oranjebloesemwater, waardevolle babassu-olie en het ENERGY-complex met allantoïne behouden de natuurlijke vochtbalans...
Merk: VANDINI Productcode: 44340100
De stimulerende VANDINI ENERGY Body Cream met oranjebloesemgeur brengt uw zintuigen weer tot leven. De lichte en luchtige textuur met oranjebloesemwater, waardevolle babassu-olie en ENERGY-complex met stimulerende sinaasappelolie en sheaboter trekt snel in en behoudt de natuurlijke vochtbalans van d..
Merk: VANDINI Productcode: 44340120
Een onweerstaanbare aantrekkingskracht van intense frisheid en vitaliserende ENERGIE. Voor levensvreugde en zonnige frisheid. Een verleidelijke traktatie voor de zintuigen, waar natuurlijke essenties van pittige sinaasappel, mandarijn en bergamot samensmelten met de rustgevende zachte toon van witte..
Merk: VANDINI Productcode: 44340130
De Duo cadeauset voor dames bevat de VANDINI ENGERY douchegel en ENEGRY bodylotion. Het voedende ENERGY-assortiment met oranjebloesemwater, kostbare babassu-olie en ENERGY-actie vitaliseert de huid.Douchegel Oranjebloesem & Babassu-olie: De voedende formule met oranjebloesemwater, waardevolle babass..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 35