Menu
Your Cart

HYDRO

Merk: VANDINI Productcode: 44340000
De subtiel naar magnolia bloesem geurende VANDINI HYDRO douchegel vleit je zintuigen.De voedende formule VAN magnolia-bloesemwater, waardevolle amandelmelk en HYDRO-complex met vitamine B5 en allantoïne helpt de gespannen huid om haar natuurlijke vochtbalans te behouden. Voor een merkbaar soepele hu..
Merk: VANDINI Productcode: 44340020
De subtiel naar magnolia bloesem geurende VANDINI HYDRO bodylotion vleit je zintuigen. De voedende formule met magnolia-bloesemwater, waardevolle amandelmelk en HYDRO-complex trekt snel in en zorgt voor waardevolle hydratatie van de gespannen huid. Voor een merkbaar soepele huid...
Merk: VANDINI Productcode: 44340040
De delicaat magnolia bloesem geurende VANDINI HYDRO Handcrème voor merkbaar soepele handen. Een snel opneembare formule van magnolia bloesemwater, waardevolle amandelmelk en HYDRO-complex met sheaboter...
Merk: VANDINI Productcode: 44340030
De subtiel naar magnolia bloesem geurende VANDINI HYDRO Body Cream vleit je zintuigen. De lichte en luchtige textuur met magnolia-bloesemwater, waardevolle amandelmelk en HYDRO-complex met sheabutter trekt snel in en zorgt voor waardevolle hydratatie voor de gespannen huid. Voor een merkbaar soepele..
Merk: VANDINI Productcode: 44340060
Double Care - De Duo-cadeauset voor vrouwen bevat de VANDINI HYDRO douchegel en HYDRO bodylotion. Voor een merkbaar soepele huid.Douchegel Magnolia bloesem & Amandelmelk: De voedende formule van magnolia bloesemwater, waardevolle amandelmelk en HYDRO-complex met vitamine B5 en allantoïne helpt de ge..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5